A fogyás első számú buktatója: a párja


Hirdetés


Bármennyire is úgy érzi, hogy a fogyókúrája egyéni döntés, ez nem így van! A fogyókúra akár még veszélyeztetheti is a kapcsolatukat. Olvassa el tippjeinket, hogy ne kelljen a diétája (a karcsúbb alak) és a partnere között választania!

Az Ön partnere támogatja a fogyókúráját?

A közösségi élet általában az ételek körül forog: egy gyertyafényes vacsora, grillpartik, vasárnapi ebéd a szülőknél, lángos a strandon, fagyizás és még sorolhatnánk…. Akár most kezdtek csak el együtt járni, akár évek óta házasok, ez nem változtat a tényen. Ha az egyik fél változtatna az életmódján, nevezetes fogyókúrázni szeretne, az problémákhoz vezethet.

Bármennyire is úgy érzi, hogy a fogyókúra vagy a diéta egyéni döntés, ez nem így van! A partnere olyan szélsőséges érzelmeken mehet kereszül, amire Ön nem is gondol, így a fogyókúra akár még veszélyeztetheti is a kapcsolatukat. Olvassa el tippjeinket, hogy ne kelljen a diétája (a karcsúbb alak) és a partnere között választania!

Beszéljenek a fogyókúra lehetséges buktatóiról!

Gondolják át együtt kinek milyen lemondással jár majd a diéta, milyen apróságok nehezíthetik meg a fogyókúrát. Beszéljék meg a felmerülő kérdéseket, mint például: „ Többé nem lesz pizzázással vagy fagyizással egybekötött TV nézés?” „ Külön kell majd főznünk magunkra?” stb. Együtt könnyebben megtalálhatják a megoldást!

Készítse fel partnerét a fogyókúra miatt bekövetkező változásokra!

Ez nem azt jelentse, hogy egyik pillanatról a másikra egyszerűen csak kijelenti, hogy másnaptól új étrendbe kezd. Érdemes már több nappal a a fogyókúra megkezdése előtt elmagyaráznia párjának, hogy miért és hogyan akar változtatni étkezési szokásain. Szerezzék be együtt a fogyókúrához szükséges étleket, szánjanak elegendő időt a bevásárlásra.

Tisztázza mit vár a fogyókúra során párjától!

Válaszoljon az aggályaira, ezzel sikeresen elkerülheti a fogyókúra során felmerülhető negatív érzéseket. Ha úgy érzi, hogy párja amiatt aggódik, hogy őt is rá szeretné bírni a fogyókúrára, akkor oszlassa el kételyeit mielőbb, és tisztázza jó előre, hogy tőle mit vár!

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...