A diétás italokban lévő aszpartám nőknél korai halálozást okoz


Hirdetés


 60 000 diétás italokat fogyasztó nőt vizsgáltak egy évtizeden át. Az eredmény?
Megerősítést nyert, hogy az aszpartámmal ízesített diétás italok fogyasztása a szívinfarktus kockázatát 30 százalékkal, a nők korai elhalálozását pedig 50 százalékkal növeli. Az eredményeket az “American College of Cardiology” mutatta be.
aszpartám
Az eddigi gyakorlat az volt, hogy a diétás, aszpartámmal ízesitett italok fogyasztásának negatív hatásait hamis magyarázatokkal a szőnyeg alá söpörték.
A gyártók minidg azzal érveltek, hogy ezek az italok nem feltétlenül okozzák a fent említetteket. Az aszpartám egy neurotoxin Az adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az aszpartám fogyasztás és az elhalálozási kockázat közti összefüggés igen erős.
Miért halálos az aszpartám fogyasztás?
Az aszpartám egy génmódosított baktériumtörzs ürülékéből készül.
Nem természetes cukor, hanem egy ipari laborban létrehozott kémiai vegyület. Diétás italokhoz adva számos kémiai vegyületté bomlik a testben, beleértve a formaldehidet és a metanolt. Az emésztés során a formaldehid hangyasavvá oxidálódik, ami az emlősökben jól ismerten toxicitást, mérgezést okoz.
A hangyasav egyébként is a hangyákról kapta a nevét, mert a hangyák “vegyi fegyverként” használják azt önvédelmük arzenáljában.
Az aszpartám fogyasztás neurológiai problémák hosszú sorával köthető össze Az aszpartám mellékhatásainak tagadói állítják, hogy a formaldehidnek, a metanolnak és a hangyasavnak semmilyen hatása nincs az emberi egészségre. Érvelésük megegyezik a génkezelt termékek védelmezőivel: “a GMO-k ártalmatlanok!” Ugyanaz az érvelés a higany hatásainak tagadói közt is: “A higany ártalmatlan!”
Akkor miért van az, hogy az aszpartám-amit legtöbbször diétás italok formájában fogyaszt el az ember- oly gyakran kapcsolódik homályos látáshoz, fejfájáshoz és idegrendszeri problémákhoz? Sőt, több mint 90 mellékhatás kapcsolódik az aszpartám-fogyasztásához: beleértve a fejfájás / migrén, szédülés, görcsök, hányinger, zsibbadás, kiütések, depresszió, ingerlékenység, álmatlanság, halláskárosodás, látási problémák, ízérzésvesztés, szédülés tüneteit és a memória elvesztését. Az üditőipari nagyvállalatok és a félretájékoztatott orvosok szerint az emberek csak beképzelik maguknak a fejfájást, homályos látást, zsibbadást, álmatlanságot és így tovább.
Ennyire etikátlan az üditőipar!
Megmérgezi saját ügyfeleit egy neurotoxinnal, aztán azt állítja, hogy a beteg beképzeli magának az idegrendszeri mellékhatásokat. Ha diétás üditőt iszol, akkor lassan, de biztosan megölöd magad A lényeg ebben az egészben? Ha diétás kólát iszol például, akkor lényegében megölöd saját magad. Nevezzük ezt “lassú öngyilkosságnak.” Ezer olyan ital van, ami egészségesebb mint a diétás italok: ilyen a szódavíz, tea, gyümölcslé, ásványvíz, nyers mandula tej, tehéntej … még a nem-diétás üdítőkkel is jobban jársz, mint a diétás üdítőkkel! (A diétás italokról pedig már meggyőzően bebizonyították, hogy semmiféle hatással sincsenek a fogyásra. Így fogyasztásuk egyébként is egy haszontalan étrendi szokás.) Találj tehát egy egészségesebb alternatívát és ne mérgezd magad halálra!

Hirdetés


Hirdetés betöltése...