A 93 éves testépítő évtizedekkel fiatalabbakat győz


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

93 year old bodybuilder Mi lenne, ha 45 másodperc alatt kellene 50 fekvőtámaszt kinyomnia? Itt egy inspiráló történet arról amit az emberi test véghez tud vinni, ha azt megfelelően táplálják és edzik. A 93-éves testépítő bajnoki mérkőzésekre is jár és ahogy tűnik, jobb erőben van mint a legtöbb  20, 30 és 40 éves, akiknek a testét úgy írja le , mint egy olyan “régi autó”-t, amelyről gazdája nem gondoskodott.

A testmozgás és a lelkes testépítés Dr. Charles Eugster életének csak 87 éves korában lett szerves része. Bebizonyítva a világnak, hogy valaki tényleg bármikor képes megváltoztatni testét élete folyamán. A nyugdíjas fogorvos 3 vagy 4 edzést iktat be hetente. Miközben jelentős mennyiségű erősítő tréninget épít be rutinjába, hogy izomerőt és izomtömeget tartson fenn, körülbelül 150 perc aerob tevékenységet is fűz heti edzésébe, mint például a gyors séta vagy a kerékpározás.

Mindez akkor kezdődött, amikor Dr. Eugster úgy döntött, hogy meg akarja változtatni testét. Kijelentette, hogy “egyre csak hízik”, és tenni akart ellene. Felvett egy profi személyi edzőt és nekikezdett.

Azóta többször nyert világbajnoki címet és evezős versenyeket. Fiatalabb éveiben Eugster kénytelen volt sportos életét a szögre akasztani fogorvosi praxisa miatt. Most arra törekszik, hogy visszanyerje akkori fiatalos energiáját és alakját.

Vajon Eugester csak egy ritka eset és szuper genetikai állománnyal rendelkezik? Szerinte bárki képes megváltoztatni testét és elkötelezni magát egyfajta rutinnak. Az ő szavaival élve ez olyan, mintha egy régi autót újra szeretnénk cserélni. Ha a használt gépjárművet megfelelő módon karban tartjuk: elvégezzük az olajcseréket, karbantartásokat és így tovább, akkor egy nagyobb összeget kapunk érte a kereskedésben! Abban az esetben, ha rosszul bántunk használt autónkkal, alacsonyabb árat fogunk érte kapni. A végén az fog számítani, hogy mennyi időbe és energiába kerül azt az új autót megvásárolni.

Azonban nem kell órákig edzeni az edzőteremben. Már egy rövid séta is drasztikusan csökkenti a szívinfarktus és az agyvérzés veszélyét. Még a tempós séta is nagyban csökkenti a szívbetegség és a stroke kockázatát. Ahogy Dr. EUGSTER mondja, bárki képes ezt megcsinálni.

Forrás:naturahirek.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...