99 bajra gyógyír a kókusz


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Legalábbis az ayurvéda ezt tartja róla. Annyi biztos, hogy a pici fehér reszelék számtalan problémára megoldás. Legyen szó kókusztejről, olajról, arclemosóról, reszelékről vagy magáról a termésről számtalan formája hasznos az egészségünk szempontjából.

Kókusztej a csontok egészségéért

Sok foszfor található benne, ezért hatékonyan erősíti a csontokat, de ízületi fájdalmakra és ínygyulladás ellen is kiváló.

Vérszegénység ellen

Fogyasztásával megelőzhetjük a vérszegénységet és hatékonyan pótolhatjuk a vasat a szervezetünkben. Növeli a hemoglobin szintet és a vörösvérsejtek számát is.

Aki sokat ül, fogyasszon kókuszt

Sok a benne található magnézium és kalcium, ezért azoknak is igencsak ajánlott fogyasztása, akik napi 8 órán keresztül stresszes, idegi megterheltséggel járó ülőmunkát végeznek.

Fogyókúrázók fogyasszák

Mivel tele van rostokkal és elősegíti az anyagcserét, akik fogyókúráznak, igyanak minél több kókusztejet vagy kókuszvizet. Magas a tiglicerid tartalma, ezért könnyen megakadályozza a plusz kilók lerakódását. Aki sokszor fáradt, kimerült és csökkent a koncentráció képessége az is fogyasszon rendszeresen bármilyen formában kókuszt.

 

 

Forrás:http://twice.hu/eletmod/99-bajra-gyogyir-a-kokusz

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...