Hirdetés betöltése...

Kocsonya őzgerincben


Hirdetés

Kocsonya őzgerincben (2 adag)

Hozzávalók:

-1 db kisebb sertésköröm,
-fél első csülök,
-kevés bőrke,
-fél sertésfej húsa,
-1 db közepes sárgarépa,
-1 db kisebb petrezselyem,
-3 gerezd fokhagyma,
-1 db közepes vöröshagyma,
-viz,
-só,
-párszem feketebors,köménymag

Elkészítés:

A kocsonyahúst puhára főzöm lassan,hogy ne legyen zavaros, és hűlni hagyom. Kicsontozom és egy nagyobb őzgerincsütő aljára rakom , a főtt, karikára vágott sárgarépát és a zöldpetrezselymet. Rárakom a kihűlt húsokat, és a levéből annyit öntök rá, hogy ellepje. Pár órára hűtőbe rakom, fogyasztás előtt 5 percre gőz fölé teszem, és tálra borítom. Szeletekre vágom és úgy kínálom, citromos teával és világosra pirított rozskenyérrel.

Szénhidrátot nem tartalmaz, a kalóriaérték is elhanyagolható
/a piritósra nem vonatkozik/!

Hirdetés
Hirdetés betöltése..