9 növény, ami megvéd a fertőzéstől, és segíti a tüdő működését


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Erősíti az immunrendszert, elősegítik az egészséges tüdőműködést és megbirkóznak a fertőzésekkel! Számos növény létezik, amelyek nyugtatja a köhögés, nátha, vagy orrdugulás jellegű tüneteket, és megakadályozza a további szövődményeket – írja a Tudnodkell.info.

Borsmenta

A borsmenta  mentolt tartalmaz, ami megkönnyíti a légzést, és ellazítja az izmokat, a légutakat. Ugyancsak jó nyákoldó. Ezen kívül gazdag antioxidánsokban, amelyek megakadályozzák a gyulladások terjedését.

Osha gyökér

Ez gyökér kámfort és más hasonló vegyületeket tartalmaz, amelyek támogatják segítik a légzést.

Eukaliptusz

Számos köhögés elleni cukorka és köhögés elleni szirup alapanyaga. Egy olyan vegyület van benne, amely sikerrel küzd a nyálka ellen, csillapítja a köhögést, és kezeli a gyulladást a sinus területén. A antioxidánsok erősítik az immunrendszert.

Útifű 

Az Útifű levele erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal bír. Csillapítja a száraz köhögést, kezeli a tüdő irritációját és a megfázást, és segíti a tüdőben a nyálka termelést.

Zsálya

Illóolaja és a teája rendkívül kedvező légúti megbetegedések és tüdő problémák ellen. Belégzésével tisztítja az orrmelléküreget és csillapítja tüdőproblémákat.

Édesgyökér

Tisztítja a gyulladt nyálkahártyát és erősíti az immunrendszert. Különösen előnyös a gyomor, a tüdő, és a torok számára. Segít a szervezetnek eltávolítani a nyálkát, és megnyugtatja az irritált torkot.

Kakukkfű

Ez a gyógynövény felveszi a harcot a mellkasi problémák ellen.  A kakukkfű olaj természetes antibiotikum és gombaölő hatással rendelkezik. A kakukkfű tea szintén segít megölni a baktériumokat és vírusokat.

Molyhos ökörfarkkóró

Hatékonyan kiüríti a túlzott mennyiségű nyálkát a tüdőből, tisztítja a hörgőket, és csillapítja a gyulladást a légutakban.

Oregánó

Erősíti az immunrendszert. Ugyancsak magas carvacrol és rozmaringsav tartalmánál fogva természetes duzzanat-, és hisztamincsökkentő hatással bír.

(Tudnodkell.info)

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...