7 nőtípus, aki szinte egyáltalán nem kell a férfiaknak! Az 5. kifejezetten idegesítő!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Nem a túlsúlyos, elhanyagolt hajú, főzni nem tudó, vagy a szappanoperák előtti pityergő nőkről van szó.  Ezek a tulajdonságok mind eltörpülnek azok mellett, amelyektől a férfiak teljes mértékben ki tudnak borulni. Az alábbi 7 nőtípus egyetlen férfi szívét sem dobogtatja meg.

1. OLYAN, MINT A BOROSTYÁN

A gyönyörű futónövénynek nagyjából egyetlen negatív tulajdonsága van, mégpedig az, hogy mindent ellep, már-már az elérhetetlennek tűnő részekre is felkapaszkodik. Vannak pontosan ilyen nők is, akik egy másodpercnyi szabadidőt, és teret nem adnak a partnerüknek, állandóan rajta csüngnek, állandó figyelmet igényelnek, és nem tudnak két lépést tenni önállóan.

2. NINCS HUMORÉRZÉKE

A férfiak általában szeretik, és értik is a viccet, sok esetben a humor az ő túlélési technikájuk. Nehezen viselik a besavanyodott, állandóan csak rosszkedvű nőket. Nem szeretik azokat a nőket, akiknek nincs humorérzékük és ráadásul nem is értik a viccet.

3. FEMINISTA HARCOS

Állandóan a nők egyenjogúságát hangoztatja, lenézően beszél a férfiakról, igyekszik minden férfias munkát elvégezni, nem szeret mosogatni, az ebédet a gyorséttermekből rendelni, szülés után minél hamarabb visszamegy a munkába, és bébiszittert fogad a gyerek mellé. Egy férfi szerint a nőnek legyenek meg az ideális nőies külső és belső tulajdonságai, ne akarjon a férfival olyanban is egyenrangú lenni, aminek semmi értelme.

4. SIETTETI A DOLGOKAT!

A férfiak nem szeretik az olyan nőket, akik túlságosan irányítanak, és siettetik a dolgokat. Sőt, vannak olyanok is, akik nem képesek kivárni, hogy a férfi megkérje a kezüket, hanem inkább ott is ők veszik át az irányítást. Ennél bosszantóbb nem létezik egy megfontolt férfi számára.

5. TÚL SOKAT BESZÉL

Állandó késztetést érez arra, hogy kitöltse a csendet, minden érzését és gondolatát megosztja. És, hát mindezeket kivel? Természetesen azzal, aki a legközelebb áll hozzá, és ott van mellette, vagyis álmai férfijával. Az ilyen típusú nő állandóan beszél, feltesz egy kérdést, de a választ már nincs türelme megvárni. Vagy válaszol ő maga, a férfi helyett, vagy feltesz egy következő kérdést.

6. MAGÁNNYOMOZÓ

Ellenőrzi a férfi telefonját, zsebeit, laptopját, teljesen véletlenül heti rendszerességgel meglátogatja a munkahelyén, nyomoz a kollégái, vagyis leginkább a kolléganői után. Minden lépését nyomon követi, és állandóan ellenőrző kérdéseket tesz fel neki.

7. TALÁLÉKONY

Elromlott az autó? Majd ő megoldja. Kiégett a villanykörte, vagy elromlott a porszívó, ahhoz is megkeresi a megfelelő szakembert, és természetesen azt is elintézi, hogy percek alatt ki is érkezzen a helyszínre. Az ilyen háztartásban gyakorlatilag jobb ha a férfi láthatatlan, mert úgyis mindent a nő intéz el.

forrás: twice.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...