7 furcsa dolog, ami elősegíti a súlyvesztést


Hirdetés


Ha le szeretnél adni pár kilót, máris tudod a megoldást – egyél egészségesen és mozogj rendszeresen. Ez így is van, de bemutatunk neked néhány, az utóbbi évek kutatásai alapján bebizonyított, furcsának tűnő trükköt, ami segíthet a céljaid elérésében.

Ha le szeretnél adni pár kilót, máris tudod a megoldást, egyél egészségesen és mozogjál. Ez így is van, de bemutatunk neked néhány az utóbbi évek kutatásai alapján bebizonyított furcsának tűnő trükköt, ami segíthet a céljaid elérésében.

 

Mentalevél

Rendszeresen szívd be a mentalevél illatát, mely hatékonyan segíthet abban, hogy elvegye az étvágyadat.

 

Megfelelő színhasználat az étkezésnél

Egy múlt hónapban megjelent tanulmány szerint, a piros tányér használata segít abban, hogy kevesebbet egyél. (A hétvégi bevásárlásod során már is beszerezhetsz egyet)

 

Készpénz vagy hitelkártya?

Kutatások kimutatták, hogyha kézpénzzel vásárolsz, bankkártya helyett, akkor jobban oda tudsz figyelni arra, hogy egészséges és csakis a legszükségesebb élelmiszereket vedd meg.  Akkor döntsd el, hogy kézpénzzel fizetsz vagy a hitelkártyádat használod.

 

Csoki

Szintén tudományosan alátámasztott tény, mely az édesség evéssel kapcsolatos az, hogy az emberek úgy gondolják, ha gyorsabban megeszik az édességet, akkor kevesebb hastáji zsír rakódik le rájuk. Annak ellenére, hogy ezt szinte mindenki tudja, mégis nehezen változtat ezen a rossz szokáson.

 

A hálószoba hőmérséklete

Ha leveszed a fűtést a hálószobádban éjszakára, akkor az valószínűleg hozzá fogsz járulni a súlyvesztésedhez. Egy tanulmány alapján azok, akik egy 19 fokos hőmérsékletű szobában aludtak, 7 százalékkal több kalóriát égettek el, mint akik egy 24 fokos szobában tértek nyugovóra.

 

Alacsony kalóriatáblázat

Tegyél ki a hűtődre egy alacsony kalóriájú ételeket tartalmazó kalória táblázatot és mielőtt benéznél a hűtődbe, hogy egyél valamit, tanulmányozd át a táblázatot. Ez is segíthet abban, hogy kevesebbet egyél a diétád alatt.

 

A szűk munkakörnyezeted állapota

Ha egy piszkos munkahellyel szemben, tiszta körülmények között dolgozhatsz, az arra sarkallhat téged, hogy egészséges harapnivalókat válassz. Tehát ez egy nyomós indok arra, hogy rendezett munkakörülmények között dolgozz.

 

Forrás: http://www.vitalzone.hu/7-furcsa-dolog-ami-elosegiti-a-sulyvesztest.html#ixzz2typmw0yj

Hirdetés


Hirdetés betöltése...