6 figyelmeztető jel, ami daganatos megbetegedésre utalhat!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A rosszindulatú daganatos megbetegedések egyre több ember életét oltják ki, annak ellenére, hogy ma már hatékony kezelésekkel bizonyos rákos gócpontokat meg lehet semmisíteni, és többen képesek teljesen felépülni a betegségből. Most 6 olyan jel következik, amely daganatos betegség jelenlétére utalhat.

1. HIRTELEN, NEM SZÁNDÉKOS SÚLYVESZTESÉG

Ha nem fogyókúrázol, és mégis hétről hétre kevesebbet mutat a mérleg, akkor ott valami baj van, és azonnal orvoshoz kell menni. Ha már 4,5 kiló fogyást tapasztalsz magadon, ami az elmúlt hétben következett be, anélkül, hogy az étkezéseden változtattál volna valamit, kérj egy időpontot az orvosodtól.

2. ERŐS FÁJDALOM

Ha valahol daganatos betegség alakul ki a szervezetben, akkor az adott területen sokszor erős fájdalom jelentkezhet. Ilyen lehet a csontot, az agyat, vagy a petefészket érintő rák. Azonban vannak olyan típusú rákos megbetegedések, amelyek szinte tünetmentesek.

3. A BŐRT ÉRINTŐ ELVÁLTOZÁSOK

Ha egy bizonyos területen a bőröd besárgul, kivörösödik, besötétedik, akkor ez a legrosszabb esetben valamilyen rákos betegségre is utalhat. Ha a probléma hosszabb ideig fennáll, nem árt megmutatni a problémás bőrrészt egy szakorvosnak.

4. BE NEM GYÓGYULT SEBEK

Ha a testeden kialakuló fekélyek, sebek nem akarnak begyógyulni, akkor nagy a valószínűsége, hogy az immunrendszereddel van probléma, vagy annak a jelen, hogy a tested felületén megmutatkozott a rák jele, ebben az esetben sürgősen orvoshoz kell fordulni.

5. MEGMAGYARÁZATLAN VÉRZÉSEK

Ha reggel köhögési roham tör rád, és véres köpetet produkálsz, akkor gyorsan keresd fel a családorvosodat, mert alapos kivizsgálásokra lesz szükséged. Ilyen esetben a tüdőrák kialakulásának veszélye áll fenn.

6. VÁLTOZÁSOK A BÉLRENDSZERBEN

Ha azt érzed, hogy másképp működik a gyomrod, és olyan ételektől is rosszul érzed magad, amelyektől korábban nem volt semmi bajod, akkor érdemes időpontot kérned egy belgyógyász szakorvostól, aki elvégzi a szükséges vizsgálatokat.

forrás: twice.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...