5 szupererő, amit azok a nők birtokolnak, akik kijutottak egy mérgező párkapcsolatból


Hirdetés


Az ilyen nők egy olyasfajta tűrőképességet sajátítatnak el, amivel a teljesítőképességük egy magasabb szintjére képesek lépni. Nemhogy összetörnének egy ilyen kapcsolat alatt, hanem épp ellenkezőleg, megerősödnek általa. Köszönhetően az érzelmi kihasználásnak, képesek lesznek tökéletes párrá válni egy egészséges kapcsolatban. A következő szupererőkkel ruházódnak fel az ilyen nők.

1# Magasabb fokú érzelmi intelligencia, empátia és könyörület

A mérgező emberek sokszor az olyanokon élősködnek, akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, amit ők nem birtokolnak. Az ilyen férfiak mellett a nők ezt tökélyre tudják fejleszteni.

2# Kompromisszumkészségben és problémamegoldásban való jártasság

A legtöbben az ilyen “túlélők” közül remek problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Tudják, hogyan lehet egy konfliktust, egy kihívást jelentő szituációt jól kezelni. Nagyon diplomatikusak tudnak lenni.

3# Tisztesség és hitelesség

Az ilyen nők képesek őszinték, lenni és hitelesek maradni. A szavaik és tetteik egybecsengenek. Szavahihetőek és meg lehet bízni bennük minden körülmények között.

4# Alázat és felelősségvállalás

Mindig felelősséget vállalnak a tetteikért, és ha hibát követtek el, azt azonnal bevallják, majd el is kezdenek munkálkodni azon, hogy rendbe hozzák. Ezek a képességek egy toxikus kapcsolatból való kilépés után csak erősödnek.

5# Képesek egészséges kapcsolat létesítésére mindazok talaján, amit tanultak

A tapasztalataik alapján tudják jól, hogy mi kell egy egészséges párkapcsolat fenntartásához. Tudják jól, hogy nem csak nekik kell tenniük egy kapcsolat működtetéséért, ezért már sokkal jobban tudnak választani.

tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...