4 gyakorlat a narancsbőr ellen, a szebb lábakért!


Hirdetés


Nem elég feszes a bőr a combodon, vagy szeretnéd eltüntetni a narancsbőrt? Akkor ezt a négy gyakorlatot neked találták ki!

1. Lépcsőzés

Egy viszonylag egyszerű gyakorlat, de ha nincs lépcső otthon, akkor keress egy kisebb tárgyat amire felléphetsz. Az egyik lábad tedd fel, majd told ki magad, és vissza a földre. Ismételed meg 15x lábanként, és 4x a teljes sorozatot.

2. Kitörés-kirúgás

A kitörés a látszat ellenére egy nagyon kemény gyakorlat, és ezzel párhuzamosan nagyon szépen formálja a lábakat. Amikor feljössz a gyakorlatból még egy rúgás a levegőbe pedig kicsit kick-box hangulatot visz az edzésbe. Szintén lábanként 15 gyakorlat, mindezt 4x ismételve.

3. Félguggolás-láb oldalra

A félguggolás egyfajta bemelegítés a következő gyakorlatra, szépen formálja a combot, és a vádlit is. Az oldalsó gyakorlattal zárás pedig szintén hasznos. Az ismétlések száma itt is hasonló, mint eddig.

4. Teljes guggolás

A guggolás a kitörés mellett a másik gyakorlat, aminek eredményére nagyon büszkék leszünk pár héten belül. Egyenes háttal teljes guggolás le, majd állás fel. 10×4 ismétlés alap, ha még fokoznánk akkor 12. Az biztos, hogy a férfi szemeket mágnesként fogja vonzani az eredmény.

szerző: viszlatzsir.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...