4 egyszerű, hatékony és természetes megoldás az influenza megelőzéséreHirdetés betöltése…

 

undefined Az úgynevezett “influenza-időszak” minden ősszel és télen beköszönt.  Mindenhol meg fognak jelenni a szezonális influenza elleni védőoltást népszerűsítő reklámok a hatalmas profit reményében.

Azonban azt kell mondjam, nem ez a módja annak, hogy mentességet szerezzünk bármilyen típusú influenza ellen, legyen az madár, sertés, vagy szezonális. Ami azt illeti, tanulmányok azt mutatják, hogy a szezonális influenza elleni oltás megnöveli a valószínűségét annak, hogy valaki influenzás lesz.

Ahelyett, hogy kockáztatnánk az oltóanyag káros hatásaival, összegyűjtöttünk néhány természetes immunrendszer-erősítő módszert az influenza megelőzésére.

1.  Influenza megelőzése – D3-vitaminnal

A szezonális influenza elleni oltóanyagok egyáltalán nem tudnak lépést tartani a vírusok állandó mutációival. A napfény hiánya jelentős mértékben hozzájárul az influenza szezon kialakulásához.

A D3-vitamin szervezetben gyártási folyamata akkor kezdődik, amikor napfény éri bőrünket. Ajánlott ezért ősszel és télen a D3 vitaminnal való étrendkiegészítés, ami egyébként is bevált immunrendszer szabályozó. A D3 vitaminról kimutatták, hogy az influenzában való megbetegedés kockázatát 42%-kal csökkenti.

2.  Astragalus membranaceus, Astragalus propinquus, Astragalus mongholicus

Ezeket a több száz éves ajurvédikus és kínai gyógynövény fajtákat nemrég “fedezték” fel újra, és igen hatékonynak bizonyultak a nyugati orvosi kutatásban. Adaptogénikus növények, ami azt jelenti, hogy az ember immunrendszerét úgy alakítják, ahogy az adott helyzet megkívánja.

Tehát függetlenül attól, hogy melyik influenza törzs betegítene meg bennünket, csakúgy, mint a D3-vitamin, az Astragalus segít immunrendszerünknek alkalmazkodni. Ellentétben az Echinacea-val, folyamatosan és hosszú távon lehet fogyasztani. Ezen kívül más elképesztő előnyöket is tapasztalhatunk.

3. C-vitamin és cink

A C-vitamin és a cink a megfázás és az influenza megelőzésére nagyon bevált módszerek. Az egyetlen probléma az, hogy mennyi C-vitamin lenne szükséges a sejteknek. Orális mega-adagolás esetén bél tolerancia korlátokba ütközünk.

A C-vitamin vénás úton való beadása elérhetetlen azok számára akik csak influenza- megelőzés céljából szeretnék megkapni azt. A szájon át bevehető liposzómális C-vitamin több vitamint szállít a sejtekhez, mint akár az injekcióban vagy intravénásan beadott változata.

A cinkről már gyakran megállapították, hogy erős immunrendszer erősítő hatása van, számos betegségben, a közönséges megfázástól a rákig a segítségünkre lehet.

4.  Echinacea

Az Echinacea ajánlott influenza megelőzésére, azonban egy nemzetközileg elismert gyógynövény szakértő Dr. Richard Schulze másként gondolja. Ő szószólója a fokhagyma és Echinacea keverék használatának a betegség alatt a vírusok legyőzése céljából.

Természetesen, a mérsékelt testmozgás és a meditáció is hasznosak lehetnek.  Amennyiben a megelőzés nem sikerül, ezekkel a biztonságos és hatékony természetes módszerekkel gyors lesz a gyógyulás.

Forrás:naturahirek.hu

Tévhitek az anyagcseréről
Zöldséggel töltött paprikaHirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Saját immunrendszerük öli meg az influenzás id... Kiderült, hogy az idős influenzás betegek végzetes tüdőkárosodását nem a vírus, hanem a gyulladással küzdő immunrendszer okozza. Az influenzajárvány évente 250-500 ezer ember halálát okozza világszerte; az áldozatok 90 százaléka 65 évesnél idősebb. Köztudott, hogy a...
Nagymama húslevese, az influenza ellen! Évszázados megfigyelés, hogy megfázás, vagy akár az influenza esetén a forró húslevesnek gyógyító hatása van. Sokan esküsznek erre a módszerre, mások viszont azt mondják, a leves ilyenkor egyáltalán nem segít. A University of Nebraska kutatói arra jutottak, hogy a klasszikus csi...
Lecserélik a gyermekbénulás elleni vakcinát A váltás fontos mérföldkő a veszélyes vírus elleni végső harcban - mondták az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) által indított kampány szakemberei a BBC Newsnak. Az új vakcina a vírusnak már csak két törzse ellen irányul, a harmadikat sikerült kiirtani. A cserét a terv...
Hogyan segít a szódabikarbóna a rákos betegeke... A nátrium-hidrogénkarbonátot, ismertebb nevén a szódabikarbónát már évtizedek óta használják mindenféle “savas” egészségügyi probléma kezelésére. Természetesen a kérdés továbbra itt az, hogy van-e bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a szódabikarbóna véd a rák, vagy b...
Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsod...     Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsak az egészségre! Először sikerült egy szövetségi hivatal adatai alapján végzett tudományos tanulmány keretében bebizonyítani, hogy az oltások maradandó egészségkárosodásokat okoznak. Az oltottak között sokszoros...
Hatékony és bevált recept influenzára. Nagyon ... Pénteken úgy esett, hogy már reggel, egyik percről a másikra kezdett kaparni a torkom, és fokozatosan kezdett csorogni az orrom, majd a szemem is. Estére már alig kaptam levegőt, prüszköltem és mintha láz is gyötört volna.   S.O.S! Ilyenkor mit lehet gyorsan tenni, ha az em...
Halott kisgyerek miatt durvul a német oltásvita Németországban vita kezdődött a kanyaróoltás kötelezővé tételéről, miután Berlinben halálos áldozatot szedett a hónapok óta tartó kanyarójárvány. Németországban egyetlen fertőző betegséggel kapcsolatban sincs védőoltási kötelezettség, tavaly ősz óta viszont az ut...
Folyik az orrunk? Az jó! És be is dugul? Az is j... A legyengült emberi szervezet könnyű célpontot nyújt az ilyenkor viruló kórokozóknak, szervezetünk védelmi harca pedig még meg is kínoz. Megmutatjuk, hogyan. Axiómaként kezeljük, hogy a téli hidegben az ember megfázik. Ez így is van, de hideg és betegség közti...

Facebook hozzászólás