4 csillagjegy-pár, akik tökéletesen illenek egymáshoz: náluk a szakítás kizárt!


Hirdetés


Ezek a csillagjegy-párok illenek a legjobban egymáshoz, náluk a szakítás, válás esélye szinte kizárt! A következőkben azon csillagjegy-párokról lesz szó, akik között nagy a harmónia, az egyetértés és a szeretet, így a kapcsolatuk szinte biztosan kiállja az idők próbáját. Lássuk a részleteket!

1. HALAK ÉS KOS

Remekül kiegészítik egymást, így mindenki megtalálja a magának valót a kapcsolatban. A Halaknak valaki olyanra van szükségük, akik stabilak, megbízhatóak, aki támogatja őket, a Kosoknak pedig aki emlékezteti őket a fontos dolgokra, illetve az élet szépségeire.

2. OROSZLÁN ÉS MÉRLEG

Az Oroszlán kedveli a társaságot, a fényűzést, és a figyelmet. A Mérleg nagylelkű, barátságos és mindig készen áll egy új kalandra. Ezért ez a két személyiség remekül talál, nagyon sok mindenben egyetértenek, a gondolkodásmódjuk is hasonló, ezért nagyon sok szép, közös év vár rájuk.

3. SZŰZ ÉS VÍZÖNTŐ

A Szűz figyelmes és dolgos, a Vízöntőre haladó gondolkodás és eredetiség jellemző. Tökéletesen megértik egymást, még a zenei ízlésük is passzol, szeretnek közösen filmeket nézni. Ha tehetnék, sülve-főve együtt lennének, ami arra utal, hogy sokáig fognak boldogságban élni.

4. IKREK ÉS NYILAS

Mindketten imádják a szabadságot, a kihívásokat, kalandokat, ezért ha egymásra találnak, egyáltalán nem fognak unatkozni. Az életünk egy hatalmas, izgalmas utazás lesz, amelyben istenien kiegészítik minden tekintetben egymást.

forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...