2019 Tízmilliószoros napjai – Írd fel gyorsan a naptáradba, le ne maradj róla!


Hirdetés


Amit a tízmilliós napokon gondolsz, tízmilliószoros erővel válik valóra. A tibeti nagy Buddha napokat tartják tízmilliószoros napoknak. Mindennapjainkra is igaz, hogy gondolkodásmódunk határozza meg valóságunkat. Viszont ezeken a nevezetes napokon minden pozitív és negatív gondolatunk tízmilliószoros erővel hat. Amikor csupa jó, szeretetteli üzenetet, teremtőerőt küldjünk ki a világba, akkor ugyanezt fogjuk visszakapni.

Próbáljuk meg kontrollálni gondolatainkat, hogy az öröm, a harmónia, a megnyugvás és a szeretet járjon át bennünket egész nap. Majd ezeket az érzéseket terjesszük ki családtagjainkra, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is. Ha ezen gondolatok alapján cselekedni is hajlandóak vagyunk, akkor óriás lépést tehetünk afelé, hogy megszabaduljunk régi, nem kívánt szokásainktól. Évente összesen négy ilyen nap van: az első kettő mindig Telihold napjára esik, a harmadik teremtő nap 4 nappal Újhold után, míg az utolsó pedig Telihold után 7 nappal következik. Amennyiben minden igyekezetünk ellenére negatív érzelmeink merülnének fel, engedjük el őket békével.

A terheink feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni 2019-ben:

2019. február 19. Aznap Telihold is lesz a Szűz jegyében, így ezen a napon az elengedéseteket is támogathatjátok az energiákkal.

2019. május 18. Ezen a napon is Telihold lesz a Skorpió jegyében, az Univerzum megint segítő energiákat küld terheinktől való megszabaduláshoz.

2019. július 06.

2019. november 18.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...