2016. Május – A kényszeres programok elengedése


Hirdetés


A hónap mantrája:

SZÍVEM-LELKEM NYITVA ISTEN CSODÁJÁNAK

LEHETŐSÉG VAGYOK ENNEK A VILÁGNAK!

Május energiái kinyitják bennünk elzárt tereink kapuit, hogy a felesleges dolgokat kiengedhessük…

Végre lehetünk gyengék, kicsik és szomorúak és vidámak, erősek és nagyok egyszerre… nem bujkálunk tovább. Itt az idő önmagunk felvállalásának és a gátló programok felszámolásának!

Ez abban mutatkozik, hogy érezhetően megnyugszunk, érezzük magunkban az Új Energiát és annak felemelő hatását, elfogadunk eddig zavaró dolgokat, mert tisztábban látjuk az összefüggéseket és fizikai környezetünkben is rendeződnek régóta húzódó függőben lévő ügyeink. Ez a nyugalom az elfogadás és a tudás bizonyossága bennünk. Szívünkben érezzük és tudjuk, hogy minden, mi történik velünk és körülöttünk, tudásunk és képességeink kiteljesedéséért történik.

Ez az időszakasz azért fontos, mert a most tudatosodó és megkötődő tanítások és energetikai változások lesznek iránymutatói a lélek további fejlődési szakaszának. Sokan döbbennek rá ebben az időszakban olyan isteni igazságokra, melyeket legbelül már sejtettek, csak nem engedték őket felszínre törni.

Az év eleje óta folyamatosan felszínre jövő feladatok (melyek főleg a karmikus adósságok törlesztését és vállalásunk teljesítését szolgálják) megtisztítják a lelket, és segítik a Föld karmikus hálójának felszabadulását is.

Ebben a hónapban megérik az elengedés által megélt szabadságunk gyümölcse, melyet tiszta szívvel, minden lelkiismeret furdalás nélkül magunkhoz vehetünk és belőle táplálhatjuk testünket-lelkünket.

Ez a gyümölcs Önmagunk tiszta és őszinte elfogadása és szeretete.

Ez az erény felszabadítja lelkünkben azokat az el nem fogadott és meg nem értett területeket, melyek miatt nem mertünk magunkhoz őszinte, nyílt szívvel közeledni, mert a hibázástól való félelem erősebbnek bizonyult bátorságunknál.

Az Őszinteség erényét nem elég ismerni és megérteni, azt el is kell fogadni és magunkba engedni, teret kell biztosítani neki, hogy fényével minden rejtett zugot megvilágítson és feltárjon.

Mindig az önmagunkkal való szembesülés a legnehezebb. Miért?

Azért, mert már előre minősítjük magunkat úgy, ahogy azt másoktól láttuk és tanultuk. És úgy gondolkodunk, amilyen mintákat magunkhoz vettünk. Ezek pedig nem engedik az őszinteséget megnyilvánulni.

Ezért az őszinteség megértését és elfogadását először tiszta szándékkal és elhatározással, Felsőbb Tudatunkkal való összekapcsolódással kell kezdenünk. Mikor belehelyezkedünk egy ítéletektől mentes, Szeretetfénnyel átitatott, mindent Egy/Egyenlő-ként értő energiába, ott értjük meg azt, hogy minden rendben. Minden úgy van jól, ahogy van. A különbségek csak útmutató táblák, melyek nem a dolgokat magukat írják le, csak a megértésükhöz vezető utat.

Itt, és így tudjuk igazából megérteni, mit jelent az őszinteség. Mindent, minősítés nélkül feltárni és elfogadni olyannak, amilyen. Ez az Őszinteség megmutatja minden dolog valódi lényegét, mert erejével lehántja róla a felesleges rétegeket, hogy feltáruljon az istenivel való kapcsolata!

forrás Pusztai Orsi Kristálycsakra

http://www.kristalycsakra.hu/

Hirdetés


Hirdetés betöltése...