2016.05.21. – Telihold a Nyilasban és 10 milliószoros nap – VÁLTOZÁSOK


Hirdetés


Május 21.-én, szombaton 23 óra 15 perckor a Telihold a Nyilas jel 1°14′-én ragyog, az égi helyzet szerint a Mérleg csillagkép jövőt mérő serpenyőjénél, a Skorpió levágást szimbolizáló ollóinál és a Kígyótartó erőterében, kísérőnk alatt pedig ott látható a Farkas és az Oltár is. Az Ikrekben járó Nap poláris fényszöge által felfedhetők lelkünk legrejtettebb titkai, érzéseinkkel tisztába kerülünk és tudatosabban irányíthatjuk azokat. Mind az Ikrek, mind a Nyilas jel változó minőségű, tehát változásoknak nézhetünk elébe. Az Ikrek-Nyilas tengely a Tudás tengelye.

Az Ikrek-Nap a Bika által megtermékenyített anyagot emeli a szellem szintjére, és közvetíti a Fénnyel telt dolgokat mások felé, a Nyilas pedig a Skorpió elmélyültségét viszi a Tejút felé. A Hold a Tejút előtt tartózkodik ekkortájt, vagyis a mostani Hold-tölte egyfajta vizsga az Istenek Útjára való lépés előtt.

meeditációó

A Farkas “szétmarcangolja” a minket nem szolgáló dolgokat, hogy aztán az Oltár csillagkép által ezek feláldozásra kerüljenek. A zabolázatlan ösztönökből fegyelem születik, a fél-elem pedig átminősül bizalommá. A Mérleg pedig serpenyői segítségével méri a múltat és a jövőt. Ahhoz, hogy a jövőbe hittel léphess, elengedhetetlenek a beavató élmények, amelyeket a Kígyótartón keresztül kapunk meg a Telihold napján és az azt követő napokon. Minden egyes élmény, álom és érzés a Beavatás egy-egy szintjeit jelzi, s mi egyre feljebb és feljebb kerülünk!

Az Ikrek a tanulás, az információgyűjtés, a közvetítés, a Nyilas a példamutatás és a hit jelképe. Bízzunk tudásunkban, eképpen mi is Tanítókká válhatunk és példát mutathatunk másoknak.

Az indiai rendszerben a Telihold a Visakha, jupiteri jellegű holdházban születik meg, így a szerencse mellénk szegődik, de ezzel nem szabad visszaélni. Tízmilliószoros nap 21-e, ezért minden gondolatunkra, mondatunkra és kívánságunkra figyeljünk fokozottan oda, hiszen ilyenkor ezek tízmilliószoros erővel hatnak.

Áldás!

írta: Jurancsik Eszter

Forrás http://asztrotitkok.cafeblog.hu/

Hirdetés


Hirdetés betöltése...