Hirdetés betöltése...

2015.november 3. Az év utolsó tízmilliószoros napja – Hogy a lehetetlen is lehetséges legyen


Hirdetés

Bármit teszünk, gondolunk, érzünk- azzal teremtünk. Gondolataink és érzéseink alapozzák meg jelenünket és jövőnket is.

November 3-a azért különleges, mert ezen a napon gondolataink, érzéseink és tetteink teremtő ereje tízmilliószor erősebben működik.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon: érezz, tégy, gondolkodj: pozitívan!

Érdemes már most egy testi, lelki nagytakarítással kezdeni: hogy felkészülj erre a csodálatos napra.

Valószínűleg már túl vagy számtalan elengedésen, tisztításon, teremtésen. Ennek köszönhetően most fognak beteljesedni és kézzelfoghatóvá válni az álmaid.

Ami eddig csak a képzeletedben létezett, talán ezzel az energialökettel most manifesztálódhat a világodban. Így learathatod kitartó munkád, hited, és pozitív érzelmeid, gondolataid gyümölcsét.

Hogyan készülj erre a nagy erejű napra?

Tisztíts!

-Tisztítsd meg energetikai tested, gondolataid, és környezeted.

Nem kell mindig tudni, mit engedünk el. És nem is lehet. Életünk során számtalan program, viselkedési minta raktározódik el a tudatalattinkba, a média, ill. egyéb befolyásoló eszközök által. A mantrák segítségével biztonságosan tisztulhatunk, tudatunk minden szintjén.

Energetikai tested és gondolataid, ill. a tudatalattidban raktározódó negatív programok tisztítására használd a legerősebb tisztítómantrák egyikét:

 

Otthonod, környezeted tisztaságát a takarításon kívül, füstölővel, gyertyával, illóolajokkal biztosíthatod.

Összpontosíts!

-Tudd, hogy mi az pontosan, amire vágysz, tudd, hova szeretnél elérni, céljaidat határozd meg egyszerűen és világosan. Kérésed mindig legyen egyértelmű.

Ha Te magad sem tudod pontosan, mit szeretnél, legegyszerűbb, ha a Teremtőre bízod magad és azt kéred, olyan változások, események történjenek életedbe, ami a Föld összes élőlényének javát szolgálja és mindenki számára békét és harmóniát teremt.

Teremts!

-A tízmilliószoros napon négy módon teremthetsz:

1.Tetteiddel

Figyelj, hogy ezen a napon (és életed minden napján) mindenkivel úgy bánj, úgy viselkedj, ahogy azt szeretnéd, hogy veled is bánjanak.

2.Gondolataiddal

Törekedj pozitív gondolatokra. A problémáknál ne ess kétségbe: ismerd fel az erődet, hiszen megvan a képességed arra, hogy minden akadályt megoldj, és a gondokat feladatként kezeld, amik megoldása mindig lehetséges. Képzeld el a sikert és a kívánt eredményeket!

tízmilliószoros nap

3.Szavaiddal

Beszélj magadról pozitívan. Saját helyzetedet írd le pozitív szavakkal. A panaszkodás, a magunkról áldozatként beszélés ma tilos! Nem a körülményeid áldozata vagy! A teremtő erő benned is éppúgy ott van, mint az Univerzum összes élőlényébe. Tanuld meg, hogy körülményeidet Te alakítod. Mindig van választásod!

Használj pozitív megerősítéseket!

4.Érzéseiddel

Érezd jól magad. Legyél hálás. Mindegy miért. Érezd magad úgy, mintha álmaid máris valósággá váltak volna. Legyél a legboldogabb ember ma a világon! A döntés a tiéd. És az igazi hatalmad abban rejlik, hogy irányítani tudod érzéseidet, mentesülve a külvilág történéseitől.

Érzéseid, gondolataid, tetteid, értékes ajándékok a Teremtőtől. Használd őket tudatosan saját békéd, harmóniád megteremtésére. Így járulsz hozzá legjobban a világ felemelkedéséhez. Ne csak ezen a napon, hanem életed minden napján törekedj erre, hiszen minden egyes pillanatban teremtesz.

Sándor Judit

Forrás:joportal.hu

Hirdetés
Hirdetés betöltése..