14 ok, amiért a férfiak jobban szeretik a 40 év feletti nőket


Hirdetés


Bár a mai társadalomban jelen van az életkoron alapuló hátrányos megkülönböztetés, mi most nem szeretnénk a téma negatív aspektusaira fókuszálni, inkább azzal kívánunk foglalkozni, hogy milyen pozitív hozadéka lehet annak, ha valaki már túl van élete delén. Lássuk, hogy milyen okok miatt tartják a férfiak vonzóbbnak a 40 éven túli hölgyeket.

#1 Vállalják a testüket

Miután egy nő elérte a negyven éves kort, jellemzően elfogadja a fizikai megjelenését és nem szégyenkezik a testi “hibái” miatt. A társadalom nagy nyomást gyakorol a nőkre a megjelenésük miatt és ez egy olyan csapda, amibe a legtöbb fiatal nő bele is esik. Úgy érzik, hogy hamis szépségideáloknak kell megfelelniük. Az idősebb nők viszont már nem ennyire megtéveszthetőek és sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, mint fiatalabb hölgy társaik.

#2 El merik hagyni a komfortzónájukat

Minél régebb óta élsz a földön, annál jobban tudod, hogy csak egy életed van, amit teljes mértékben ki kell használnod. A fiatal nők általában nem mernek kockáztatni, ellenben az idősebb hölgyek sokkal bátrabbak és különösen vonzó számukra a kalandozás.

#3 Magabiztosak

Az idősebb nők jobban viselik az őket ért megjegyzéseket és kritikákat, hiszen jobban ismerik önmagukat és tudják, hogy mire képesek. Ha a kritikát helytállónak találják, akkor azt építő jellegűként fogadják el.

#4 Tudják, hogyan tetszenek a férfinek

A negyvenes vagy annál idősebb nők több tapasztalattal rendelkeznek, legyen az szakmai, szexuális vagy családi kapcsolat. Mindig tudják, hogy hogyan kedveskedjenek a férfinek és hogyan nyerjék el a tetszését. Idővel mindent megtanulnak azzal kapcsolatban, hogy lehet tökéletesen kielégíteni egy férfi vágyait.

#5 Nem félnek kifejezni magukat

Az idősebb nők ismerik a szavak erejét és tudják, hogy milyen következményeket vonnak maguk után. Azt is jól tudják, hogy mikor maradjanak csendben és hallgassanak figyelmesen. Ez a bölcsesség egy formája, amely csak idővel alakulhat ki egy nőben.

#6 Vezetői szerepet vállalnak

Mivel a negyvenen túli nők sokkal inkább tudatában vannak annak, hogy pontosan mit is várnak el az élettől és a környező emberektől, ezért nem félnek néha vezetői szerepbe lépni, tudva, hogy vannak olyan helyzetek, amelyekben nincs mindig jelen a férfi, hogy az élre álljon.

#7 Függetlenek

Valószínűleg már nincsenek elkényeztetve, minden reggel korán kelnek, hiszen tudják, hogy feladatuk van a világban. Képesek másoktól függetlenné válni és ha szükséges, akkor csak önmagukra támaszkodni.

#8 Képesek különválasztani a szeretetet az örömtől

Sok férfi igyekszik a lehető legtovább kiélvezni az élet nyújtotta örömöket, mielőtt komolyabb felelősséget vállalna. Egy idősebb nő már könnyen átlát a szitán és egyszerűen meg tudja különböztetni az egyéjszakás kalandot az igaz szerelemtől, míg a fiatalabb nőknek ez gyakran gondot okoz.

#9 Nagyobb kapcsolati tapasztalat

Valószínűleg már több párkapcsolaton túl vannak és volt idejük kitapasztalni, hogy milyen tulajdonságok azok, amelyeket keresnek egy partnerben és melyek azok, amelyeket egyáltalán nem tolerálnak. Ez teszi az érett nőket magabiztosabbá, hiszen tudják, hogy mit akarnak.

#10 Stabilabbak

Fiatalabb társaiktól eltérően már számos tapasztalaton túlestek és valószínűleg nem reagálnak olyan hevesen az életükben felmerülő kapcsolati problémákra, vitákra. Változatlan stabilitással rendelkeznek.

#11 Felelősségteljesek

Míg a fiatal nők egyszerűbben kibújnak a felelősségvállalás alól és a könnyebb utat választják, addig az idősebb nők tisztában vannak a kötelezettségeikkel, kiállnak magukért és elvégzik a feladataikat.

#12 Hajtják őket a célok

Az idősebb nők nagyon szigorú ütemezéssel dolgoznak. Tudják, mit kell tenniük a céljaik elérése érdekében, ellentétben azokkal a fiatalabb nőkkel, akik hajlamosak nem siettetni a dolgokat.

#13 Bölcsebbek

A fiatalabb nők kevésbé tudják kontrollálni az érzelmeiket és nem tudnak olyan jó tanáccsal szolgálni másoknak, míg az idősebb nők képesek arra, hogy pár bölcs gondolattal a megfelelő irányba tereljék partnerüket.

#14 Szélesebb a világlátásuk

Az ismereteikről soha nem fellengzően vagy okoskodóan nyilatkoznak, képesek jó tanácsokkal ellátni másokat és számos témában vannak kialakult és érdekes nézeteik.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...