10 TITOK amiről A HOTELEK SOHA NEM BESZÉLNEK!!! ( VIDEÓ )


Hirdetés


Íme a videó, de talán sokkal érdekesebb a videó alatt olvasható kommentek között nézelődni! Néhányat bemásoltunk ide, de ha az összes érdekel, akkor látogasd meg az eredeti, youtube oldalt!

J. Horváth : Oke szoval en egy hotelben dolgozom,de ebben a videoban van par nagy hulyeseg!!🤣🤣🤣 Takaritokent dolgozom, egy szobara 23 percunk van, es olyan szobara ahol egy vendeg lakik eppen,arra sokszor meg kevesebb. Szoval annak az eselye hogy egy takarito kutakodjon,illetve felprobaljon egy ruhat, eleg keves,ugyanis egyatalan nincsen idont ilyenekre.meg e nelkul is minden percben rohannunk kell mert nincsen eleg idonk. A masik,hogy a VIP szobakert versengenek n az is hulyeseg,mindenki utalja a vIP szobakat hiszen ugyan annyi idonk van ra mint egy nem VIP szobara de otvenszer tobb dolgot kell ott csinalni, raadasul tele vannak szemettel es szokszor reklamalnak is a vendegek amiert a takarito szemelyzetet szidjak le! Raadasul a jattot jo ha egy honalpan egyszer talalunk, a VIP szobakban sem mas a helyzet!

A. Jozsa: Szerintem nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogyan ebben a videóban leírják. Minden tiszteletem a hotel alkalmazottaknak, főleg akik 4 csillagos és felette dolgoznak, mert láttam több helyen is, hogy rendesen kihajták a belüket is (tőlünk nyugatabbra is). Persze előfordulhat 1-2 szélsőséges eset, mint ami a (másolt) videó mesél, de azért a nagy többség tisztességesen akar dolgozni és keresni.

F. Sabrina: 1.5 évig dolgoztam külföldön szállodában. Egy maradós szobára volt vagy 7 percem 😂😂 de én még kutakodok… 😀 inni se volt időm..olyan elvárás volt. A lepedőn pedig tisztán látszik ha aludtak már rajta. Fehér lepedőn minden látszik. Szóval nyugi. A szemünk láttára cseréltessünk szobalánnyal… 😀 biztos örülne.. naaa abba a szobába viszont nem aludnék, ahol a szobalányt magamra haragítom 😈😈😈😈😈

E. Toldik: Pontosan ezt akartam en is irni arrol nem beszelve hogy a borravalot osszeszedi a supervisor vagy a room servizes meg meg kb 5 kulombozo alkalmazot bemegy a takarito elott! Egyebkent en dolgoztam 5*biznis hotelban olyan vip vendegek voltak akik 3 honapot is ott maradtak es ezeknel a vipeknek mindig ragyogniuk kellet ezert a parnapig marado vendeg szobaja idejebol kellet levagni ezaltal a meneger tanitott be minket hogyan kell az agynemut kisimitani ugy hogy ne kelljen cserelni mert a vippek miatt nem volt ra ido (kulon parfumos vizet tartottak erre) egyebkent vippbe nekunk bicskaval kellet viszkovet kaparni, meg a szilikonrol a peneszt a jegtartoba kapirgaltuk bele persze vipba ez is

Hirdetés


Hirdetés betöltése...